Acceleratortekniker til præventiv vedligehold, fejlsøgning, reparationer og IT-drift

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i en spændende hverdag, hvor din indsats gør en forskel? Vil du være en del af et supermotiveret team af radiografer, fysikere og acceleratorteknikere i Afdeling for Medicinsk Fysik? Vil du arbejde på at give kræftpatienter en bedre behandling i samarbejde med læger, radiografer og sygeplejersker i Onkologisk Afdeling?

Så tilbyder vi et ansvarsfuldt, varierende og meningsfuldt job med gode kolleger på en spændende arbejdsplads.

Du kommer til at arbejde med

  • præventiv vedligehold, fejlsøgning og reparation af vores acceleratorer til strålebehandling
  • fejlsøgning og IT-drift af vores systemer til planlægning af strålebehandling, i samarbejde med afdelingens IT-ansvarlige fysikere
  • kvalitetssikring og dokumentation
  • implementering af nyt udstyr
Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund eller erfaring indenfor svagstrømselektronik og IT – fx automatiktekniker, elektronikfagtekniker, medicotekniker, IT- og elektronikteknolog, IT-teknolog med forudgående erhvervsfaglig uddannelse indenfor elektronik eller tilsvarende.

Da en accelerator består af flere delsystemmer: (computere, elektronik, køleanlæg, bølgeleder (accelerationsrør) med vacuum, bølgeleder med overtryk med SF6-gas og mekanik drevet af DC motorer) vil det være en fordel, at du er god til at bruge værktøj, har interesse for og lyst til at arbejde med acceleratorens mekaniske systemer.

Vi forventer endvidere du

  • arbejder selvstændigt, ansvars- og kvalitetsbevidst
  • evner at arbejde med avancerede systemer
  • er nytænkende og idérig
  • behersker engelsk i skrift og tale
  • har erfaring med fejlsøgning af elektroniske systemer
Vi ser gerne du har erfaring med

  • generel fejlsøgning i Windows, hardware og netværk, herunder TCP/IP-netværk
  • batch-programmering
  • drift af databaser (SQL) og servere i Windows domain
Vi sørger for din specialistuddannelse som acceleratortekniker her i afdelingen. Uddannelsen hertil foregår ved oplæring i afdelingen, samt e-learning/kurser i udlandet hos afdelingens acceleratorleverandør i et omfang svarende til 4-5 uger over de første 2-3 år.

Afdeling for Medicinsk Fysik

I Afdeling for Medicinsk Fysik bliver du en del af en dynamisk gruppe bestående af 11 fysikere, 5 elektronikteknikere og 7 radiografer, der arbejder i et tværfagligt miljø med andre personalegrupper indenfor sundhedssektoren.

Afdelingen udfører strålebehandling for Region Syddanmark, som har et patientgrundlag på 1,2 mio. borgere, og vi arbejder til stadighed med at kunne tilbyde nye og bedre behandlinger til patienterne.

Vi råder over egen CT- og MR-skanner, samt 5 moderne acceleratorer til ekstern strålebehandling. Vi arbejder med avancerede IT-systemer til planlægning og verifikation af behandlinger.

Vil du vide mere om stillingen, må du meget gerne henvende dig til Teknisk ansvarlig cheffysiker Bjarke Mortensen på tlf.: 79 40 68 16 eller e-mail: bjarke.mortensen@rsyd.dk

Ansøgning

Ansøgninger kun elektronisk via HR-manager senest mandag den 4. september 2023. Indkaldelse til samtaler vil finde sted sidst i uge 36 2023, mens ansættelsessamtaler vil finde sted onsdag den 20. september 2023.

Såfremt du indkaldes til ansættelsessamtale, vil du blive tilbud et besøg i afdelingen af ca. 30 minutters varighed sidst på eftermiddagen tirsdag den 12. september 2023 eller onsdag den 13. september 2023, hvor vores teknikere vil fremvise én af vores acceleratorer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Beriderbakken 4, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=226177&DepartmentId=6724&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5886891

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet