Bestil din nytårsmenu fra Bredehus Hotel & Restaurant

Foto: Til hovedretten serveres: Oksemørbrad med saltbagt selleri, syltet selleri samt puré af pastinak med hasselnødder og Gammel Knas. Hertil rødvinsglace og Pommes Anna.
Profilbillede
dato

2022 er snart forbi og 2023 nærmer sig. Lad Bredehus Hotel & Restaurant stå for årets sidste menu. 

"Hotel Bredehus & Restaurant ønsker jer alle et godt nytår og vil gerne forkæle jer på denne dag," fortæller Booking- og Restaurantchef, Charlotte Bladt.

Den fantastiske menu består af følgende

  • Snacks til Dronningens nytårstale: Krustade med krabbesalat og mango tapioka samt karse // Sortfods skinke med spicy chili mayo // Røgede mandler 


  • Forretten i år består af: Hjemmelavede ravioli med tigerrejer og tomat i muslingebisque med syltede stikkelsbær samt korianderolie. Hertil hjemmebagt surdejsbrød og Unika smør med sydesalt fra Læsø.


  • Til hovedretten serveres: Oksemørbrad med saltbagt selleri, syltet selleri samt puré af pastinak med hasselnødder og Gammel Knas. Hertil rødvinsglace og Pommes Anna


  • Den søde tand forkæles med: Mazarinkage med pærekompot, limesirup og sprød chokolade crumble samt hjemmelavet vaniljeis.


  • Når klokken slår midnat og byder 2023 velkommen, kan der nydes hjemmebagt kransekage med chokoladebund. 

Pris for den velkomponerede menu bestående af fire retter og kransekage: 475,00 kroner 

Bestilling foregår via en af følgende muligheder :

- Mail: kontakt@hotel-bredehus.dk 
- Telefon: 88 82 16 66 
- Hjemmeside: https://www.hotel-bredehus.dk/mad-ud-af-huset/nytarsmenu-2022/ 

Afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 - 15.00. 

Du finder meget mere om Bredehus Hotel & Restaurant ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Bredehus Hotel & Restaurant ApS