Ledende pædagog til Firehøjeskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Ledende pædagog til Firehøjeskolen i Vejle Kommune
 Om jobbet
Grib chancen… Firehøjeskolen søger ledende pædagog.
Vi ser frem til, at du kan præge og løfte den pædagogiske udvikling til gavn for alle børn i SFO og skoledel samt være en del af et nyt ledelsesteam på en skole i udvikling

Har du et positivt menneskesyn og er handlekraftig? Vil du være med til at styrke den pædagogiske udvikling sammen med medarbejderne? Vil du være en del af et stærkt professionelt fællesskab om at skabe trygge, lærerige og udfordrende børnemiljøer for alle børn? Vil du være med til at gøre en god SFO med ca. 90 børn endnu bedre? Og ønsker du at blive en del af vores nye ledelsesteam? Så søg jobbet hos os.
Den ledende pædagog har det daglige ledelsesansvar for fritidsdelen, og indgår i skolens ledelsesteam, der består af viceskoleleder og skoleleder.
 Vi forventer

 • Du er uddannet pædagog, er fagligt velfunderet og brænder for fritidspædagogikken.
 • Du har ledelseserfaring og stærke administrative og kompetencer.
 • Du har lyst til personaleledelse for ca. 6 engagerede personaler, pædagoger, pædagogmedhjælpere i vores SFO og skoledel.
 • Du er god til relationer, kan inspirere og engagere mennesker omkring dig og er ikke bange for at tale om det svære og give feedback.
 • Du har overblik og kan udvikle, implementere og sikre kvaliteten af vores tilbud i samarbejde med medarbejderne og ledelsesteamet i en tid præget af forandring, hvor 2 SFO’er er lagt sammen pr. 1. januar 2023.
 • Du indgår som en del af praksis - fx i morgenåbning, overgange morgen og eftermiddag, 0. klasse eller sfo 2 og har ca. 40-50% børnetid/50-60% ledelsestid.
 • Du er brobygger og kan styrke kommunikation og videndeling på tværs af sfo og skole.
 • Du har et anerkendende børne- og menneskesyn og evt. specialpædagogiske kompetencer.
 • Dialog er en kerneværdi for dig, og du er tillidsvækkende, tydelig, rummelig, samarbejdsorienteret, inddragende, synlig, kommunikerende, teamspiller og tilgængelig for personale, børn og forældre.
 • Du kender dig selv og evner at sætte naturlige, sunde grænser ift. dig selv og andre.
 • Du står for planlægning af arbejdstid i forbindelse med skoleårets planlægning, Ind- og udmeldelser i SFO, samarbejde med pladsanvisningen og varetager budgetlægning og opfølgning med sekretær og skolens ledelsesteam.
 • Du står for brobygning med børnehaverne i samarbejde med øvrig ledelse og personale.
 • Du har tæt samarbejde med viceskoleleder og skoleleder og er medudviklende ift. mellemformer.
 • Du brænder for eleverne og for en god praksis med højt til loftet, har let til smil, et ressourceorienteret børnesyn og tør bruge personligheden i arbejdet.
   
Vi tilbyder
En dynamisk og god arbejdsplads i udvikling, hvor vi vægter vi-kultur samt fagligt og socialt samvær højt. Vi har en åben, nærværende stemning på hele skolen og naturligvis også i vores ledelsesteam. Vi er fælles om at gøre en forskel og gøre en god sfo og skole endnu bedre. En skole, hvor trivsel, humor og udvikling vægtes meget højt, og hvor vi alle kan lide at være en del af et større fællesskab.

Opstart i nuværende skoleår 1. maj, hvor noget af din tid vil gå med at være med i klasser, på gulvet og observere og lære og være.

Firehøjeskolen har 220 elever og ca. 30 engagerede kolleger. Skolen er beliggende naturskønt mellem Vejle og Billund i et lille, stærkt lokalsamfund, som vi samarbejder tæt med. Vi har fine udendørs faciliteter tilgængelige; bålhytte, boldbaner, natur og tæt på hal.
Se gerne skolens hjemmeside, hvor du kan læse mere om os. Velkommen til Firehøjeskolen (aula.dk) samt SFO folder Velkommen til Firehøjeskolen (aula.dk), hvor du bl.a. kan læse om Mål- og indholdsbeskrivelser for SFO baseret på Vejle Kommunes retning, som vi glæder os til at udvikle på i samarbejde med dig.

Vi anbefaler, at du kontakter skoleleder Mette Mostrup Nymand på tlf. 2153 9880 for at høre mere om stillingen og gerne får aftalt et besøg i sfo og skole.
 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold følger overenskomsten med BUBL og reglerne om lokal løndannelse. Stillingen er fast og på 37 timer ugentligt. Du bør regne med udsving i arbejdstiden f.eks. ved skoleårets planlægning og akutte sager.
 Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 14. marts 2024. Bemærk, at vi holder ansættelsessamtaler mandag den 18. marts mellem klokken 16 og 20 og 2. samtale fredag den 22. marts mellem klokken 13.15 og 16. Vi bruger test og evt. case i forbindelse med samtalerne.
 Attester
Vi indhenter altid børneattest og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0f95748e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Tørskindvej, 7182 Bredsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004532

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet